ik werk met drie soorten merken wax extensions dit zijn Great Hair Extension , Euro SoCap extensions en sangra Extensions

 Great Hair Extensions

 

poster_denise

De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk haar.

 

Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen en zijn Ultra Schall inzetbaar of door middel van de warmte connector.

 

Great Hair Extensions natural straight kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Om deze reden wordt het haar met de structuur natural straight verkocht en niet als steil.

 

Het kleuren van Great Hair Extension is geen probleem, maar wel altijd op eigen risico. Het kleuren is op basis van 3% waterperoxide.

 

 Euro SoCap extensions

 

euro socap

Een groot voordeel van SoCap Extensions is de prijs. Het zijn relatief goedkope hairextensions, terwijl de kwaliteit wél voor zich spreekt. Zo komt een mooie bos haar voor iedereen binnen handbereik.

 

De SoCap Extensions worden gemaakt in Italië en worden gemaakt van menselijk haar. De extensions kunnen een natuurslag bevatten, waardoor ze altijd mooi vallen. Het kleuren van deze extensions is ook mogelijk, volg hierin wel de voorgeschreven richtlijnen.

 

Er zijn 3 merken SoCap hairextensions, te weten Euro Socap, Socap Originals en SoCap. Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen deze hairextensions van de 3 Socap’s. Ik ben van mening dat er geen verschil in zit. Alle drie de SoCap levenciers in Nederland beweren dat zij de ‘enige echte SoCap’ zijn. Echter was hun vader in het verleden de eigenaar de enige SoCap, maar droeg het bedrijf over op zijn 3 zoons. Deze drie broers zijn jaren geleden al uit elkaar gegaan en hebben ieder voor zich op het zelfde product SoCap hairextensions hun eigen sticker geplakt om zo verder te kunnen gaan en de concurrentie met hen aan te kunnen gaan. Ik bied  u de Euro SoCap Extensions aan.”

 

De SoCap hairextensions kunnen gekleurd worden, dit is geen probleem. Echter is het wel altijd op eigen risico.Kleuren van de haarextensions is op basis van maximaal 3% waterperoxide

 

 Sangra Extension

 

hsangc20000

de sangra extension is 100% echt haar en heeft naar mijn mening de mooiste krul.

Met de Sangra extensions werk ik alleen mee als u echt krullend haar heeft deze zijn er ook maar in een beperkte kleuren dus houd er rekening mee dat u haar gekleurd moet worden.

hoeveel extensions heeft u nodig:

Volume behandeling 50-100 extensions

Dun haar verlenging 100-120 extensions

Normaal haar verlenging 120-150 extensions

Dik haar verlenging 150-200 extensions

 

Extensions kan je gemiddeld 4 maanden dragen. Dun en breekbaar haat gaat 1 maand korter mee dan 4 maanden, sterk gezond haar gaat 1 maand langer mee dan 4 maanden. De draagtijd van extensions is ook afhankelijk van de mate haarverlies en hoe snel uw haar groeit.