In de wetenschap dat uw extensions van een ander type is dan uw eigen haar, zult u begrijpen dat dit er ook voor zorgt dat de val van de hairextensions soms anders is dan die van uzelf. Om toch gemakkelijk van uw hairextensions en uw eigen haar één geheel te maken, adviseer ik  u om hiervoor de ISO stylingtools te gebruiken. Onder andere de stijltangen en de kultangen van ISO Beauty zijn hiervoor uitermate geschikt. Deze styling tools geven 720% negatieve ionen terug aan uw haar, waardoor deze niet beschadigen en weer volop glans geven bij normaal gebruik.]ik bied u dan ook aantal styling tool die ik u kunnen aanbevelen, waarmee u zelf snel en eenvoudig schitterende kapsels kunt creëren.

Levenslange garantie op de ISO stijltang

Hoe kan ISO een levenslange garantie geven? Door de hoge kwaliteit van de ISO stijlangen is het mogelijke om u levenslange garantie te geven. Doordat de flexibele platen van de ISO Sunshine Gril Sepectrum Pro100% keramische zijn, is het bijna onmogelijk deze platen kapot te krijgen. De ISO Stijltangen geeft u haar meer dan 720% negatieve inonen terug door de nieuwe infrarood nano technologie. Deze nieuwe technologie geeft u haren een ongelovige glans en voelt zijdezacht aan. Kijk hier als u meer weten over de ISO Krultangen .

ISO stijl- en krultangen zijn de absolute top en zijn daarom ook een ware aanvulling op uw stylingproducten. Ik adviseer u de Great Hair Proline Silk te gebruiken bij het stijlen van uw haar. Deze silk beschermt het haar en voorkomt uitdroging en geeft in deze combinatie u haren een zijdezachte glans. 

10006_normal ISO_Hair_dryer_NEW iso stijltang roze iso stijltang rood iso stijltang paars iso stijltang blauw twister_Black_32mm_jpeg2ISO_Hair_dryer_NEW

ISO Professional stijltangen

Wanneer u op het internet op zoek gaat naar de beste stijltang, dan komt u zeker de ISO stijltang tegen. De ISO stijltangen van het merk ISO Professional staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, ze maken uw haar zijdezacht, steil en glanzend. De nieuwe ISO Professional stijltang Hot Pink Turbo met Tourmaline platen, heeft de nieuwe nanotechnologie. Deze technologie steriliseert de slechte bacteriën en breekt ze af.

Ze geeft uw haar meer dan 720% negatieve ionen terug, waardoor uw haar er ongelofelijk gezond en glanzend uit gaat zien. De tang wordt zeer snel heet en de uit volledig bestaande tourmaline platen zorgen voor zo min mogelijk beschadiging aan uw haar. Negatieve ionen zorgen er daarnaast ook voor dat het haar niet statisch wordt. Zo leveren de ISO stijltangen een perfect resultaat.

- See more at: http://www.greathairextensions.nl/iso-stijltangen/?___store=nl#sthash.xlGdU3fL.dpuf